Figyelmeztetés

A honlap célja

www.fajdalomcsokkentes.hu honlap (“Honlap”) célja, hogy tájékoztatást nyújtson a Sager Pharma Kft. (székhely: 1026 Budapest, Pasaréti út 122-124. B. ép. fszt. 1.) (“Sager Pharma”) által gyártott Salonpas és Salonpas gyógyszeres tapaszról, és annak alkalmazásáról.

 

Használat feltételei

Honlapra történő belépéssel, annak használatával, illetve a regisztrációval minden felhasználó elfogadja a Honlap használatának az alábbi feltételeit, és elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A Honlapon szereplő információk jogosulatlan felhasználásáért a Sager Pharma nem vállal felelősséget. A Honlapon elhelyezett információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése, amely nem helyettesíti az orvos vagy más egészségügyi szakember felkeresését.

 

Információk

Sager Pharma mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. A Sager Pharma fenntartja magának a jogot, hogy a Honlap tartalmát bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa. Bár a Honlap oldalai hozzáférhetőek más ország felhasználói számára is, a közölt információk azonban kizárólag Magyarország területén érvényesek. A Sager Pharma nem vállal garanciát az anyagok hitelességéért, és nyomatékosan elutasít minden felelősséget és kötelezettséget az oldalon szereplő információkkal kapcsolatban. Nem terheli felelősség sem a Sager Pharma Kft.-t sem a Honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket a Honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért és hiányosságaiért.

 

Hivatkozások, linkek

Ha Ön elhagyja a www.fajdalomcsokkentes.hu oldalait, és más internetes honlapra kerül át, akkor ott más feltételek érvényesek, és az általuk közölt információk helyességéért akkor sem vállalunk felelősséget, ha a www.fajdalomcsokkentes.hu honlapján szereplő hivatkozással jutott oda.

 

Védjegyek, védett nevek, domain nevek

A bejegyzett védjegyek, védett nevek és domain nevek minden esetben a védjegyjogosultak kizárólagos tulajdonát képezik. Az egyes logókat és védjegyeket csak előzetes írásos hozzájárulással lehet felhasználni vagy sokszorosítani. A Sager Pharma által bejegyzett domain-nevek nem használhatók fel sem üzleti célból, sem a Sager Pharma jó hírnevének csorbítására.

 

Szerzői jog, az információk tulajdonjoga

www.fajdalomcsokkentes.hu honlappal, valamint a Honlapon elhelyezett tartalommal kapcsolatos minden szerzői jog a Sager Pharmát illeti. Honlapot látogatóktól származó visszajelzések A Sager Pharma részére elküldött információt nem őrizzük meg, és nem vállalunk válaszadási kötelezettséget.

 

Szavatosság kizárása és felelősség korlátozása

A felhasználó teljes mértékben viseli a Honlap használatából eredő minden fajta felelősséget és kockázatot. A Honlap olyan formában áll a felhasználó rendelkezésére, „ahogy az látható és működik”, és a regisztrált felhasználó nem léphet fel a Sager Pharma-val szemben így különösen a Honlap felépítésével, illetve a felhasználó elvárásainak való megfelelőségével kapcsolatos semmilyenfajta igénnyel, illetve követeléssel. A Honlap technikai és sajtóhibákat is tartalmazhat, amelyért a Sager Pharma felelősséget nem vállal. Sager Pharma jogosult a Honlap tartalmát bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztatni, kiegészíteni. Sager Pharma semmilyen szavatosságot, garanciát nem vállal a Honlap biztonságáért, vírusoktól, valamint kém-és más kártékony programoktól való mentességéért, pontosságáért, hatályosságáért. Sager Pharma nem vállal felelősséget továbbá azokért a károkért, amelyek a Honlap létezéséből, használatából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, szüneteléséből, leállításából, stb. keletkeznek.

Salonpas 105 mg/31,5 mg gyógyszeres tapasz (5 db)

Salonpas 105 mg/31,5 mg gyógyszeres tapasz (5 db)

 

A Salonpas 105 mg/31,5 mg gyógyszeres tapasz vény nélkül kapható, metil-szalicilát és levomentol hatóanyagot tartalmazó gyógyszer.

Salonpas tapasz (20 db) - Salonpas japán fájdalomcsillapítószer

Salonpas tapasz (20 db) - Salonpas japán fájdalomcsillapítószer

 

A Salonpas tapasz (20 db) vény nélkül kapható, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

Salonpas tapasz (2 db)

Salonpas tapasz (2 db)

 

A Salonpas tapasz (2 db) vény nélkül kapható, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az oldal tetejére